Gratis Workout
Gratis træningsprogrammer til alle
Træningsprogram til six pack
Categories: Træningsprogrammer

At få en six pack, er et meget eftertragtet mål for mange der træner. Det sker ofte, at jeg bliver spurgt: ”Hvordan får man en six pack?”. I dette indlæg vil jeg forsøge, at give dig et træningsprogram til six pack, som kan hjælpe dig lidt på rette vej. Eller, det er nok nærmere nogle hjælpsomme råd. Selve træningen kan du selv sammensætte, ud fra de retningslinjer du får her.

Men først skal vi have afklaret nogle ting.

1. Man får ikke en flot krop/six pack af kun at træne mave
2. Man kan ikke få six pack, uden at have en lav fedt %
3. Det er genetisk bestemt om man har 4, 6 eller 8-pack
4. Mavemusklerne skal ikke trænes oftere eller mere, end man ville træne andre muskler
5. Mavemusklerne er ligesom alle andre muskler

Med det i baghovedet, kan vi kigge på, hvordan vi skaber os et godt fundament, for at opbygge en six pack, eller i hvert fald nogle gode mavemuskler. Jeg deler dette op i 3 steps. Efter step 3 burde du have en flot mave.

Pham Woodbridge

Pham Woodbridge

Step 1 – Husk basisøvelser
Sørg for at træne efter et fornuftigt træningsprogram, hvor de vigtigste basisøvelser indgår. Squat, dødløft, military press og mange flere, er i den grad med til at opbygge din maveregion. Derfor skal disse øvelser være 1. prioritet for dig. De er vigtigere end decideret mavetræning.

Step 2 – Optimer din mavetræning
Hvis du laver 1000 mavebøjninger om dagen, bliver du måske øm i dine abs. Men du får ikke det resultat du ønsker. Som alle andre muskler, du vil have til at vokse, skal du sigte efter at lave 6-20 gentagelser. For at gøre det hårdt nok, skal du så bare lave udfordrende øvelser. Dragon flags, hanging leg raises og toes to bar er gode bud på øvelser.

Step 3 – Ned i fedt %
Har du en for høj fedt %, vil man ikke kunne se dine mavemuskler. Så er du for tyk, skal du tabe dig, for at få den krop du drømmer om. Det er simpelt, og handler om at spise færre kcal end du forbrænder. Det kan du læse mere om her.

Følg disse 3 steps, og du vil få fantastiske mavemuskler in no time. Tak fordi du læste med.

 

Leave a Reply